Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Aksaa


Me ei sitten harmikseni päädytykkään sinne mätsäreihin, koska onnistuin hävittään muutossa Vinjan rokotustodistuksen ja mä en viitsinyt sen kanssa lähteä turistiksi, koska se ei ois kuitenkaan jaksanut siellä olla. Tai treenistähän se olisi mennyt, mutta jätettiin kuitenkin nää mätsärit tällä kertaa välistä.

Opetin muuten viime viikolla Vinjalle ''nouse''-käskyn eli koira nousee etutassuillaan vaikka tuolin selkänojaa vasten. Hyvin neiti tajusi sen, mutta pitäisi siinä vielä kestoa harjoitella. Ja mulle toi temppu on todella hyödyllinen esim. kuvaamisessa!

Vinjan maha on ollut päivän tai pari löysällä ja asiaa ei auttanut tänään saatu rokote, joka sekotti mahaa entisestään ja kakka on ihan lirua. Annettiin tänään Canikuria, toivottavasti helpottais ees vähän käy nimittäin sääliksi tuota koiraa.
Maiju siis käytti Vinjaa tänää rokotuksessa ja sieltä saatiin se uus rokotustodistus. Mites muuten tiiättekö päästäänköhän me mätsäreihin osallistumaan jos on vain tuo viimeisin rokote siinä todistuksessa? 

Tänään oli myös agilityn alkeiskurssin toka kerta. Tänään harjoiteltiin mutka putkea, rengasta, keppejä ja puomia. Putki nyt meni kuin vettä vaan, mutta pistän Vinjan aina lähdössä istumaan niin tän keskittyminen ei vain siihen riittänyt ja sählättiin sen kanssa. Rengas meni hyvin, paljon paremmin kuin odotin. Kepit meni alku sähellyksen jälkeen erinomaisesti, koska otettiin kolme vikaa keppiä niin, että lähdettiin vähän kauempaa ja koira sai itse miettiä vähän, että mistä sitä mennäänkään.
Puomi, se meni niiiiin hyvin. Olin ihan varma, että tuo arkajalka pelkää puomia ja ei millään suostuisi siihen menemään, mutta V meni ihan oma-aloitteisesti puomille ja meni nätisti sen. Saan kyllä taas olla niin ylpeä Vinjasta!

Olin eilen kuvailemassa ja seurailemassa Maijun ja Felixin agiliitelyä. Kuvia näkee täältä.


4 kommenttia: