Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2013

Tapahtuma-altis koira







Tarkkasilmäsimmät varmaan huomasivatkin jo tuolla sivussa tuon ''seuraa tätä blogia bloglovin' ''- gadgetin, eli tosiaan meitä voi nykyään seurailla sitäkin kautta!

Vinja oli sunnuntaina Maijun kanssa koirahierontakurrsilla ja se oli kuulemma menny aika päin pyllyä Vinjan osalta, koska neiti ei hahmota keskittymistä ja maassa makaaminen oli ihan buuu-juttu! Venyttelyt kuulemma oli onnistunut Vinjan osalta hyvin, hehe osaahan se ees jotain.
Mä vietin sillä aikaa Felixin kanssa laatuaikaa ja me metsästettiin nameja takapihalta ja käytiin piiiiitkällä ja sitäkin kuumemmalla lenkillä ihanassa maastossa. 

Illalla yhdeksän aikoihin me mentiin vielä käymään Kaisan ja koirien kanssa rannalla. Vinja tykkää nykyisin kahlata, toivottavasti saisin sen tykkäämään vielä uimisesta! Me pyörittiin siinä vähän eri puolilla Jukan järven uimarantaa. Lopulta päädyttiin yhteen niemeen, jossa on sellainen pidemmälle jatkuva ranta eli siis se on matalaa noin tai vähän alle kymmenenmetrin. Vinja sitten meni käymään siellä vedessä ja tuli vedestä pois vasempaa etutassua linkaten. Siinä vaiheessa ajatus oli ''voi perkele mitä nyt.....'' ja katottiin sitä tassua ja anturoiden välissähän oli n. 1-2mm syvynen viiltohaava, eli todennäköisesti lasinsiru oli viiltänyt haavan, onneks se siru ei ollut jäänyt sinne sisään. Mietittiin siinä sitten, että miten kotimatka onnistuu, ja me koitettiin lähteä käveleen ja ihan hyvin se onnistu tosin linkaten. Kotona sitten puhdistin haavan ja ei se näytä sitä enää haittaavan. Mua ärsyttää ihan suunattomasti kun rannat on täynnä lasinsiruja ja ne voi viiltää pahemmankin haavan niin koiran kuin ihmisenkin jalkaan, ihmiset voisivat kerätä roskansa pois rannoilta, kiitos...! 







2 kommenttia:

  1. Lasin palaset on ihan hirveitä tuolla luonnossa. Siskoni koiralla meni varpaasta jänne poikki, kun lasinsiru tökkäsi tassuun.. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Musta se on tosi tyhmää ja vastuutonta jättää niitä lasinsiruja sinne, ihmiset voisivat sen verran edes huolehtia omista roskistaan, ettei muiden tarvitsisi mennä eläinlääkäriin tai lääkäriin muiden tyhmyyden takia :-(

      Poista