Sivut

torstai 9. toukokuuta 2013

On siis kevät melkein kesä

Viime päivinä on kyllä ollut tosi nätti keli, mutta eipä tietenkään tälle päivälle tullut nättiä keliä...,mutta eipä se meitä estänyt ulkoilemasta. Käytiin kävelemässä päivemmällä kylillä parin kaverin kanssa, ja illalla mentiin Kaisan ja Raisan kanssa rannalle, tarkoituksena oli kyllä ihan lenkille suunnata, mutta Kaisa vähän myöhästeli, joten päädyttiin rannalle.
Koira oli vapaana, vaikka vähän arvelutti, koska nyt täälläpäin on näkynyt paljon rusakoita ja siskon koira karkasi tänään rusakon perään, tottakai.



Vinja on keksinyt vetää lenkillä päänsä pannasta läpi, ja mullahan on käytössä toi über söpö muffinipanta, joka on puoliks syöty. Joten tässä mietiskelin pitäiskö tilata uus vähän pienempi panta Ebba+Albukselta.  Mutta siitä sitten myöhemmin lisää jos päätän sen pannan tilata.
Vinja karkasi eilen rannalla, kun pääsi pannasta läpi ja juoksi erään koira joukon luokse, ehkä maailman nolointa pyytää anteeksi ja hakee koira.




 Meidän tokoilutkin on jäänyt vähemmälle tietämättömästä syystä. Mutta me ilmottaudutaan ensiviikon alussa agilitynalkeiskurssille, joka starttaa 21.5.!



1.v © Kaisa 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti