Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Treeniä

Nyt on sitten treenailtu tosi paljon, ja V on tajunnut perusasennonki joten kuten, jes!
Mutta mun harmikseni kuvat jäi kameraan, joten treeni kuvia tällä kertaa ei ole, yritän taikoa ne seuraavaan postaukseen.

Elikkä Kaisa tuli meille keskiviikkona ja alkuun me vaan lagailtiin sohvalla, mutta illemmalla innostuttiin ''porukalla'' treenailemaan pihalla, Maiju tietysti Felixin kanssa ja alkuun minä Vinjan kanssa, mutta myöhemmin Kaisa halusi treenata hetken Vinjan kanssa.
Otin sen kanssa alkuun kontaktia, mikä sujuu meiltä jo tosi hyvin, sitten otin pari toistoa perusasennosta ja alussa se oli vähän haastavaa Vinjalle ja Vinja letkautti pyllynsä tooooosi vinoon sivulle, mutta mä sitten korjasin asennon näin alkuun suoraksi ja sanoin käskyn. Otin sivu-treenin jälkeen vähän seuraamis treeniä.
Kaisa opetti Vinjalle tassu-tempun naksuttimen kera, mutta se on vielä vähän vaiheessa, mutta eiköhän se tosta vahvistu ajan myötä. Leikattiin myös Vinjan kynnet, eli Kaisa leikkasi ja V mun sylissä mussutti nameja, ihan hyvin sekin onnistuu, mutta mun on pakko totuttaa, sitä kynnenleikkaamiseen, tiedän se olisi kantennut totuttaa jo ihan pienenä. mutta se on vähän jäänyt niinkuin mun muutkin hienot plääänit.

Eilen oli jälleen pentukurssi ja meillä oli vähän rauhallinen kerta, alussa otettiin kontaktia, ja sitten ruettiin harjoitteleen perusasentoa, mikä sujui Vinjalta tosi hienosti. Kun oltiin otettu perusasennon harjoittelemista, aloitettiin seuraamisen treenaus, Vinjalta sujui tosi hyvin, mutta vika oli ohjaajassa, eli mä pidin kättä jotenkin oudosti, vaikka sitä olis pitänyt pitää tossa jalan edessä, että koiran pää on kääntyneenä syliin. Käden korjauksen jälkeen seuruukin onnistui paremmin. Loppuun otettiin luoksetulo ja minätyhmä päätin palkata lelulla, mistä V ei innostu yhtää ja kaiken lisäksi olin kumarassa kun kutsuin Vinja, pläääääh huono ohjaaja.
Lopussa Vinja pääsi taas peuhaamaan kelpie,Hatin kanssa, ja ne sai riekkua vähäsen aikaa, mutta ärrrrh ton korvat on ihan kadonnut aina kun sitä yrittää kutsua luokse kun se leikkii, mutta kyllä se Juvalla jos pidän sitä uimarannalla vapaana niin kyllä se sillon tulee kutsusta luokse, mutta eilen piti houkutella namilla, mikä tosissaan on huono juttu...

Tänään voisin pitkästä aikaa kuvailla Vinjaa ja sitten treenailla kotiläksyjä eli seuruuta, perusasentoa ja kontaktia. Luoksetuloakin pitäisi varmaan vahvistella myös eli tehotreeni kausi alkakoon, ja itse en pääse ensiviikolla Vinjan kanssa pentukursseilemaan, koska menen tukioppilaaksi seiskaleirille, joten Maiju lupasi mennä Vinjan kanssa ensiviikolla! Loppuun vielä vähän vanhempia kuvia.





                                 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti