Sivut

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Aurinkoo

Jes, vihdoinki tuli lämpimät kelit, mutta miks vasta kun koulut alko? Nyt olis paljon kivempi lenkkeillä ja kuvata koiraa, kun istua koulunpenkillä.
Mutta joo, me ollaan Vinjan kanssa lenkkeilty ja lenkeillä ollaan treenailtu mm. sivua, luoksetuloa ja kontaktia. Hyvin ne sujuu, sivu tietenki kädellä ohjatusti ja luoksetulo on varmistunut tosi paljon, jes!
Mua harmittaa ihan sikana se huominen pentukurssi, jonne en pääse sen takia, että olen siellä seiskaleirillä tukioppilaana. Vinjan yksinolo on sujunut paremmin kuin odotin, eilen jätin sille kaksi kongia samoin kun tänää, luun ja leluja. Se ei ollu n. 8h tehnyt mitään, ei pissoja eikä kakkoja, eikä syönyt/tuhonnut mitään paitsi tänään yhden lehtisen, mutta se ei edes haittaa. Mun isosisko pääsee onneks aina välillä aikasemmin kotiin, joten Vinjan ei tarvii välttämättä olla niin pitkään yksin.
Eilen lähdin melkein hetiin kotiin tultua sen kanssa tunnin lenkille. Oli tosi kuuma, joten me oltiin metsässä eniten ja pidin Vinjaa vapaana melkein koko matkan. Tässäpä nää pakolliset kuulumiset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti