Sivut

maanantai 22. lokakuuta 2012

vallattiin Varkaus!


Ainaki melkein! Eli lauantaina meillä oli suuntana suuntana Varkaus.
Mentiin Kaisan ja koirien kanssa bussilla Varkkilaan.
Varkaudessa Sanna-Mari ja Aino ja koirat oli oottamassa meitä, meidän ulostulo bussista oli aika mielenkiintoinen. Nimittäin, tää koirahan ei suostunut tuleen ulos ja siltä irtos toi liian suuri panta kaulasta ja jouduttii se pakolla työntämään ulos bussista, raukka.
Vinja arkaili alkuun, mutta hyvin se tuli sitten toimeen Milan kanssa ainakin paitsi Mila pelkäs kyllä olla Vinjan kanssa, mutta Elliä V pelkäs vähän kun Elli haukku.
Sisällä tuo löysi (ylläri) Ellin ruoka säkin, ja siitä tuli ihan ykkösjuttu. Sansku onneks anto Ellin aktivointipallon, joten sitä ne kaikki koirat innoissaa pyöritteli. Käytiin rannalla käveleen ja Vinjaa en hihnassa jaksanu pitää, joten se juoksenteli vapaana suurimmaksosaks. Jäätiin Haniskalle kuvaileen hetkeks, ja jatkettiin siitä vähän matkaa jollekki nurmialueelle (tunnen varkauden!) jossa koirat sai juoksennella, Vinja uskalti leikkimään Ellinkin kanssa ja ne veti ympäri sitä aluetta.
Sillä aikaa kun me käytiin Teboililla syömäs jätettiin koirat sisälle keskenään, aika riski :-D
No ei ne koirat mitään ollu tehnykkää paitsi, että sohvat oli vinossa ja matot rullalla.
Vinjalla oli joku ongelma pissimisen kanssa, nimittäi seistiin sen kanssa puoltuntia varmaan ulkona ja sitte käytiin vielä kävelemässä, muttei se pissiny, joten tultii siihe tuloksee, että sillä ei oo ees hätä.
V nukku puoltuntia ja käytettii sitä sitte ulkona, SE PISSI. Sanna-Mari opetti Vinjan antamaan tassua ja pyörimään, joten niitä me sitten treenaillaan kuntoon!
Loppuilta me istuttiikin sisällä ja lähettii seittemältä linja-autoasemalla Ainon kanssa Ainon äidin kyydillä.
Linja-autoon meno suju hyvin ja matkakin suju hyvin koira nukku penkillä matkan, kuski jopa näki eikä sanonu mitään, heheh!
Illalla tuo simahtikin kotona heti kun mentiin nukkumaan, yleensä pyörii ja hyörii mahdottomasti.
Ja tyttö nukkui jopa puol yheksään, jihaaa!






Loma alko, jeeee! Oon isosiskon luona tiistaihin, joten Vinja saa viettää kotona äidin kanssa laatuaikaa, tiistaina sitten käydään pitkänpitkän lenkki ja treenaillaan tällä viikolla superisti!
Ja voi luoja, se Lahtikin on tällä viikolla. Mua pelottaa iha sikana. 

1 kommentti: