Sivut

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Täynnä toimintaa

Alkuun laitankin ne mun lupaamat kuvat pannasta ja itse koirasta:  





Mitäköhän kaikkee mekin ollaan ehditty tekeen viikossa, no ainakin viimeset pari päivää on sisältänyt menoo ja meininkiä. Mutta tällä viikolla mulla oli työharjottelu viikko, joten koulu ei oo onneks vieny mun aikaa, ja pyrin treenaamaan ton kanssa joka päivä ainakin sen pari minuuttia. Ehkä toi seuruu alkaa jotenkin sujumaan.
Skipattiin tän viikon tokotreenit kuitenkin sään ja itsenäisten treenien takia.

Perjantaina Kaisa ja Raisa tulikin meille yöksi, eli perjantaina käytiin lenkkeilemässä ja kuvailemassa.
Siinä samassa käytiin moikkaamassa lehmiä, se suju iha ookoosti Vinjan osalta nimittäi penska ei sentään juossut karkuun kuset housussa (toisin kun viimeksi...)! Tää jopa päästi lehmät suht. lähelle itteään, ihan ylpeä mama olen! :--) Muutenhan nämä riehuvat normaalisti Pärsyn kanssa, ja V häiritsi tuttuun tapaansa Kaisan ja Raisan tokoiluja.























Eilen sitten suunnattiin Mikkeliin MPKY'n järkkäämiin mätseihin. Sinne mennessä ei onneks satanu, mutta oli tylsä harmaa ja kylmä keli. Ennen isojen pentujen kehää oli lapsi&koira ja junnut, joten jouduttiin odotteleen aika pitkään. Panikoin koko ajan sitä, että antaako tuo kattoa ne hampaat vai ei...oonhan mä niitä kurkkinu nää viimesimmät viikot, mutta eipä se oo mitään auttanu.
Mutta niin, päästiin me lopulta kehään, ja ekana otettiin kaikki osallistujat kehään ja laitettiin koirat seisomaan, sitten meidät jaettiin kahteen osaan ja ensin meni toinen puoli ja sitten loput. Tuomari juoksutti koirakkoja pareittain, katto hampaat, ja juoksutti vielä pistoon. Meidän osalta tuo hampaitten kattominen ei sujunut mitenkään hyvin....(menee hermot). Ja se ei edes juoksuttanu meitä kenenkään kanssa kehää ympäri, joten me juostiin vaan pistoon.
Kun molemmat puoliskot oli otettu, alotettiin arvosteleen pareittain. 
Onneks se kuitenkin meni nopeesti, ja me päästiin puol vuotista belggaria vastaan, meille tuomari ojenti sinisen nauhan ja sanoi ''te menette harjotteleen sinisten kehään'' - okei!
Sinisten kehässä se juoksutti meitä pistoon ja katto koiria vielä edestä, sekä vielä kokonaisuudessa ja tiputti yhden. Olin varma, että me ei selvitä mihinkää, kun ei ollut oikeen meidän päivä ja seisominenkaan ei oikeen sujunut, V ei antanut oikeen edes asetella jalkoja. Tuomari sanoi, että Vinjalla on liian kapea rintakehä, ehkä mun pitäs rueta juoksee sen kanssa ylämäkiä iha himona. Sijotuttiin siis, neljänsiksi, ihan hyvin! Palkinnoks saatiin söpö ruusuke, luita hirvee kasa ja semmone nyörilelu, kelpaa. 

sai Vinkku leikkiä Dubblenki kanssa!

 © kaisa
















Mätsäreistä lähdettiin Kaisan kanssa suunnistamaan toiselle puolelle Mikkeliä, eli kohti Mikaelin koirapuistoa.
Onneks sinne ei ollukkaan niin pitkä matka kun odotettiin, joten me (ja koirat) jaksettiin hyvin kävellä sinne.
Sinne mennessä siellä oli yks seropi, joka kyllä lähti meitä karkuun :-D Joten jäätiinkin sinne koirien kanssa kahestaa siinä toivossa, että sinne tulis ees joku. Onneks vähän ajan päästä sinne tuli 8 vuotias bokseri narttu, aaaah unelma! Kuolasin sitä siinä vieressä, kun se yritti leikki Vinjan kanssa. Ihan hyvin V leikki sen kanssa, mutta tää oli kyllä vähän varuillaan. Aina ku bokseri juoksi hypellen vesilammikkoon, tää nössö hihhuloi perässä :-D 
















Lopulta lähdettiin konkeloimaan linja-auto asemalle, jouduttiin onneks oottaa vaan puoltuntia siellä asemalla ja tajuttiin lähtee aikasemmalla bussilla Juvalle. Tää rakki ei ensinnäkää suostunu tuleen siihe autoon. Matka tällä onneks suju nukkuen mun sylissä, eikä kuolannu tai mitään! 
Kaisalle kun päästiin tää simahtikin melkein heti, onneks. V tapasi ekaa kertaa pienen lapsen, nimittäin Kaisan melkein yksivuotias siskonpoika oli käymässä ja Vinja pääsi tutustumaan sen kanssa. Onneks tää oli rauhassa pojan suhteen, eikä kaatanut sitä tai mitään. Anto jopa lapsen mukiloida tätä nukkuessa.
Käytiin koirien kanssa kävelemässä illalla vähän pidemmällä ja keksin sitten, että voisinkin kokeilla pitää Vinjaa vapaana, vaikka kuljettiinkin ihan jalkakäytävällä, ja ihmisiä tuli vastaan. Hyvin tää tuli aina pyydettäessä luokse ja imuttamalla seuruutin tätä muiden ohi, joten hyvin meni se.
Yö tällä suju suhteellisen rauhassa, heräsi aamulla ekan kerran kuuden aikoihin, mutta rauhottu nukkumaan vielä, ja jakso pidättää jopa puol yhdeksään asti.
Käytiin kävelemässä vielä aamulla semmonen tunnin lenkki, pidin Vinjaa taas koko menomatkan vapaana, mutta otin sen kiinni kun lähettiin kävelemään takasin päin. 







Tässäpä meijän tapahtumia sisältänyt viikonloppu tiivistettynä typojen kera! Kuvia yritin laitella kevennykseksi :-D Ainiin, unhohdimpa mainita, Felix ja Vinja pystyy jälleen olemaan ihan sovussa sisällä yhtä aikaa, jeeee.
Ensiviikolla mulla on suunnitelmissa ainakin päntätä kokeisiin, ja kävästä torstaina tokotreeneissä, tottakai myös treenata ja lenkkeillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti