Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Sosiaalista toimintaa

Anteeksi, on tämä kirjoittaminen vähän jäänyt vähälle. Mutta siis tyttö on nyt viettänyt sosiaalista elämää muiden koirien kanssa, ja oli viime viikonloppuna Kaisalla hoidossa, sai sillä reissulla tavata Kaapon.
Lauantaina kun käytiin hakemassa Vinja kotiin käytiin samalla reissulla rannalla lenkillä Raisan ja Kaapon kanssa. Oon kyllä niin ylpee ton hihnakäyttäytymisesta ja siitä, että toistaseksi pysyy vapaana, vaikka ihmisiä kulkikin siitä ohi. Ainiin, kakaran korvat nousi ja pahasti, kasvattaja suositteli glyserolin ostoa. Ajattelin sitten sitä ostaa, ettei noitten teippien kanssa tarvitse tapella. Hoooo se glyseroli toimi toosi hyvin!!



10vko + pystykorva
© Kaisa

Sunnuntaina mulle kotiutuikin yllättäen tuo Canon 50mm f/1.8 :3 tykkään!
Tällä viikolla ollaan pysytelty kotona sateen ja huonon ilman takia, möh. Vinja lähti äsken taas kyläilemään pariksi päiväksi, huomisen Lintsin reissun takia, toivottavasti ei olisi kovin herja...
Ensi viikolla onkin sitten ensimmäinen rokotus, ja torstaina suuntaamme pentukurssille! Toivon hartaasti, että penska osaa käyttäytyä siellä, ja en mokaa :--D Ja lauantaina meillä onkin miitti johon tulee, Raisa&Kaisa, Fixi&Eve, Elli& Sanna-Mari, Mila&Aino ja Dessu&Dubblé&Riina! Pääseepä tuo meidän tyttö taas tapaamaan uusia koiria, jeee! Sunnuntaina sitten suuntana Mikkeli kv, en sinne ota Vinjaa kuitenkaan mukaan, vaan ihan kuvailemaan ja katselemaan sinne menen. 

11vko




2 kommenttia: