Sivut

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Hölläystä

Huoh mä jo säikähin lauantaina, että toi penne on onnistunu saamaan jo toistamiseen virtsatietulehduksen nimittäin se pissas ulkona ollessa 3 kertaa 5-10min välein, seurailin sitä vähä tarkemmin, ja nyt oon sitä mieltä että se oliki väärä hälytys ei toi nyt ole ylimääräisiä pissaillut, hyvä niin!

 Keskiviikkona Hanna tuli käymään, ja se olikin ostanu Vinjalle samanlaisen pentupallon, kun mikä sillä jo oli, mutta eipä se mitään. Me oltiin aika paljon ulkona, joten saipahan tuo purettuu energiaansa. Otettiin myös Hannan kanssa uusi seisotuskuva tytöstä. Tilasin myös uuden kameranrungon!!!
8vko

Torstaina kävin kävelemässä vähän Vinjan kanssa, ja pidän tuota nyt vapaana nimittäin nyt se pysyy, mutta sitten kun murkkuikä ja se aika kun korvat puuttuu iskee niin sitten onkin jo vähän erijuttu..mutta niin rauhassa me käytiin käveleen pellolla, hyvin toi jaksaa, voisin kohtapuoliin alkaa pidentää tuota matkaa!
Isosisko muuten osti Mikkelistä Vinjalle beigen näyttelyhihnan, tack.
Illalla sitten käytiin taas vaihteeks Kaisalla, käytiin kävelemässä kylällä, niin V sai nähdä vähän tuota menoa, ihan nätistihän se siellä menee, mitä nyt välillä stoppailee. Yhessä vaiheessa tulikin ranskis vastaan, ja ootin jo ihan paniikissa mitä tapahtuu, mutta hienosti tuo sen ohitti kyllä.

Perjantaina me hölläiltiin ja treenailtiin kotona eli ei mitään ihmeitä. Käytiin kyllä vähän kävelemässä, mutta muuten ihan rento päivä.

Lauantaina riehuin aika paljon Vinjan kanssa pihalla, ja sitten illemmalla Kaisa tuli yöks, lauantaina en hirveesti treenaillu, paitsi ihan illalla otin parikertaa ''istu'' ja palkka, ''seiso'' ja palkka. Me valvottiin aika myöhään, mistä oli ton penskan kohalla hyötyä se, että se nukku sitten aamulla jopa seittemään, BILEEET!

 Eilen käytiin _taas_ käveleen :-D Ja riehuin pihalla tuon kanssa, jonka seurauksena mua pisti amppari, onneks ei Vinjaa. Käytiin myös Kaisan kanssa uimassa, ja jätin V:n pentuaitaukseen siksi aikaa, laitoin sille sinne ruuan,pedin, lelun ja vessapaperirullan. Ja ei toi penska pysty olemaan ees puoltatuntia yksin (no ei tietenkään kun ei olla yksin oloa vielä minuuttia kauempaa treenattu) nimittäin kamala kiljunta ja huuto kuulu ulos kun oltiin tulossa sisälle. V oli myös levitelly nappulatkin ympäri aitausta ja nappuloita oli sen aitauksen ulkopuolellakin, nyt mä rupeen tosissani harjottelemaan tota yksinoloa niin ei sitten koidu syksyllä ongelmia kouluun lähtiessä! Mä oon muuten laskenu V:n aina 5-10min pihalle, ja nyt se osaa sitten jo raapia kun haluaa sisälle, good girl.

Tänään venailen kuumeisesti kameraa, jotta pääsisin kuvailemaan nimittäin en omista tällä hetkellä minkään näköistä kameraa, koska myin jo tuon tonnideen :-D Treenailen tänään myös tuota yksin oloa, seisotusta kera näyttelyhihnan ja muuta mukavaaaa!





1 kommentti:

  1. Vaikuttaa veikeältä karvalapsoselta tämä Vinja. :---) Liityin lukijaksi!

    ~ vauhtikarvat.blogspot.fi

    VastaaPoista