Sivut

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kaveri kyläilemässä

Torstaina Sanni&Nanni tuli junalla Mikkeliin, josta tulivat sitten meille. Vähän pelotti, että miten Vinja suhtautuu Nanniin, eli siis pelkääkö vai mitä, mutta hyvin nuo nössöt tuli juttuun ihan alusta alkaen.
Käytiin rannalla Nannin ja Vinjan kanssa, Nanni ui ihan mielellään, mutta Vinja tyyty kahlailemaan.
Musta on tosi hyvä, että Nanni tuli Vinjan kaveriks niin sai tuo kakara vähän purettua energiaansa, ja muutenkin sai viettää sosiaalista elämää. Käytiin myös katselemassa arkitottis treenejä, hyvin Vinja sielläkin jaksaa rauhassa katsella muita koiria, eikä hauku tai huuda yhtään.
Perjantaina saapui mun kauan odotettu aarteeni, kamera!! Ja kävin myös perjantaina joskus yhen aikaan yöllä kävelemässä tuolla tiellä ihan vaan parisataa metriä, oli kyllä siiistiä voisin lähtee toistekin.
Lauantai päivä meni koirilla temmeltäessä ja kotona makoilessa. Vaihto-oppilaatkin tuli sitten isäpuolen luokse, Vinjaa ne eivät vielä ole nähnyt. Tytöt tulivat siis Itävallasta ja Turkista, tosi mukavia ovat, parantaa ainakin mun englanninkielen taitoa, hope so!
Eilen me käytiin Juvalla koirien kanssa moikkaamassa serkkuja, hyvin Vinjalla sujui sekin matka, huomas kyllä, että sitä vähän rasitti lasten huuto ja riehuminen. Niin siis, automatkan se matkusti Felixin häkissä, menomatka meni hyvin, mutta tulomatkalla olin just ehtinyt kehumaan, että miten se ei oo oksentanu kokomatkana, kappas löytyhän ne oksennuksen sieltä häkistä. Käytiin myös viemässä Sanni&Nanni juna-asemalle, ja käytiin katselemassa Sirkus Finlandiaa, vautsi oli upeeta! Koira siis odotteli nätisti kotona, en löytäny lattialta muutakuin yhdet pissat. Tässäpä nyt tiivistetysti meidän parin hellepäivän vietosta, vielä loppuun kuvia!

vauvamasu


                     

1 kommentti: