Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kakara kotona

Wohooo, pentu kotona! On kyllä niin reipaspakkaus.
Automatka meni rauhallisesti lukuunottamatta pareja oksennuksia, mutta muuten nukkui kokomatkan!
Illalla sitten mentiikin melkein heti nukkumaan ja nätistihän tuo nukkui, klo 1 Vinja nousi ylös, ja kävi syömässä raksuja yhden kerrallaan sängyn alla, jonka jälkeen kävi aina kurkkaamassa peilistä sitä ''toista koiraa'', tunnin se siinä riekku, kunnes nukahti ja nukkukin nätisti puoli kuuteen saakka!
Aamulla sitten tutustuttiin taloon, ja oltiin taas niin reipas, että omistaja saa olla kyllä ylpeä.



Myöhemmin sitten aamupäivällä käytiin jo ulkona tutkimassa, joka meni myös tosi hyvin, ja Vinja pysyy tosi nätisti vapaana tossa pihassa, valvonnassa tietenkin. Sisällä Vinja sitten kuukahtikin heti, ja nukku semmoset reilut puolituntia, jonka jälkeen mentiin taas käymään ulkona!
Vinja tunnistaa jo mun mielestä oman nimensä jo tosi hyvin, siihen nähden siis, että päivän meillä on ollut :') 
Sitten kun isosisko pääsi töistä niin lähdettiin käymään tuolla tiellä sillein, että oltaisiin oltu ''lenkillä'' ja sitten siskon seropi uros, Felix olisi tullut vastaan, jolloin koirat saivat haistella ja tutustua rauhassa ilman reviirimustasukkaisuuksia. Ja tosi hyvin menikin, epäilyksistä huolimatta, mutta Felixillä tuntuu olevan vähän liian rajut leikit tälle vaaville. Huomenna sitten ulkoillaan ja tutustutaan lisää Felixiin! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti